WERELDWIJD STERK IN LOGISTIEK

Slide background
Slide background
Slide background

Jarex Shipping & Forwarding BV

Jarex Shipping & Forwarding B.V. is een internationale expediteur gevestigd in de nabijheid van de Rotterdamse haven. Wij bemiddelen in expeditie- en distributieactiviteiten zowel binnen als buiten Europa en kunnen daarmee als “makelaar” in transport worden bestempeld. 

 

De gepassioneerde medewerkers van Jarex Shipping & Forwarding B.V. hebben jarenlange ervaring in de transportwereld en denken graag mee naar de beste oplossing voor uw logistiek vraagstuk. Met een wereldwijd netwerk van agenten, dienstverleners en transporteurs faciliteren wij het vervoer van uw goederen naar de gewenste bestemming op een snelle en efficiënte manier. Daarbij houden wij te allen tijde rekening met lokale wet- en regelgeving, transportdocumentatie en uiteraard de omstandigheden tijdens het vervoer en bij aankomst op plaats van bestemming.

 

Strategie & Missie

De strategie van Jarex Shipping & Forwarding B.V. is een persoonlijk aanspreekpunt te zijn voor uw logistieke vragen en een op maat gemaakte oplossing te creëren na heldere identificatie van uw transportbehoefte. Voor een passende oplossing maken wij gebruik van een wereldwijd netwerk aan (logistieke) contacten en onze jarenlange ervaring in het vakgebied.

 

Onze missie is niet alleen om het vervoer van uw goederen van A naar B te faciliteren. Wij willen als betrouwbare partner van uw bedrijf uw goederen zorgvuldig op plaats van bestemming afleveren, zodat u hier geen omkijken naar heeft en uw klanten tevreden zijn over uw product en uw dienstverlening.

 

Kernwaarden

Bij alles wat wij doen, bieden wij:

  • Altijd een oplossing op maat
  • Meer dan 40 jaar ervaring in de transportwereld
  • Dezelfde dag een antwoord op uw logistiek verzoek
  • Persoonlijke en betrouwbare service
  • Flexibiliteit
  • Veelzijdig dienstenportfolio.