WERELDWIJD STERK IN LOGISTIEK

Slide background
Slide background
Slide background

Import & export China

Zowel import vanuit als export naar China is in de afgelopen twee decennia enorm toegenomen. Wanneer we kijken naar export vanuit China zien we dat de meeste producten worden getransporteerd naar Hongkong en de Verenigde Staten. Ook Nederland neemt hierbij een prominente zesde plaats in, met een afname van 2,7% van het totale exportvolume (ca. 60 miljard dollar) van China in 2013. Ook de Chinese import is de afgelopen 10 jaar zeer significant toegenomen; van 413 miljard dollar in 2003 naar 1950 miljard dollar in 2013.

 

Op basis van de sterke groei van goederenstromen vanuit en naar China kunnen we concluderen dat China een interessante markt is en dat er veel kansen aanwezig zijn voor u als inkoper, verkoper, opdrachtgever of vervoerder.

 

Jarex voor Import & export China

Jarex heeft veel kennis en ervaring opgebouwd met inkomende en uitgaande zee- en luchtvrachten vanuit en naar diverse Chinese haventerminals en vliegvelden. Wij maken hierbij gebruik van een betrouwbaar netwerk van logistieke contacten, zodat wij het vervoer van uw goederen van A naar B snel, veilig en tegen concurrerende tarieven kunnen faciliteren.